Kubotek Forum

KeyCreator & KeyCreator Viewer Technical discussion of CAD/CAM and integrated partner products
Kubotek Forum > KeyCreator & KeyCreator Viewer > Instance display of entities View modes: 
User avatar
Advanced member
Advanced member
kspangler@midwestfab.com - 11/12/2020 4:02:21 PM
   
Instance display of entities
I think we ran into an issue in KC2021. One of my users reported this to me the other day and I just encountered it firsthand.
In Layout Mode if I have an instance with multiple model mode entities in it and want to change the display setting (i.e. turn them off in the instance) of one of them I go in to uncheck the box in the Drawing Instances tab of the Part Splitter and nothing happens? I did notice that the entity will disappear if I then turn another entity on and off in the instance but then THAT entity doesn't go away...It's like the screen isn't refreshing propoerly when a change is made.

Dell Precision Tower 3620
Intel Core i7-7700 @3.60(x2)
16 GB of RAM
Nvidia Quadro M4000 (8GB)
Win 10 Pro 64Bit
KeyCreator 2021 SP0 (6974) V18.0.0
Seagate Barracuda 500GB 7200 Rpm HDD
3D Connexion SpaceMouse Enterprise
Logitech Performance MX Mouse

User avatar
Advanced member
Advanced member
kspangler@midwestfab.com - 11/12/2020 4:04:56 PM
   
RE:Instance display of entities
Additionally, changing the Rendering Mode of the Instance to Wireframe doesn't work either, although changing it to Wireframe and then back to something else will force it to finally disappear.

Dell Precision Tower 3620
Intel Core i7-7700 @3.60(x2)
16 GB of RAM
Nvidia Quadro M4000 (8GB)
Win 10 Pro 64Bit
KeyCreator 2021 SP0 (6974) V18.0.0
Seagate Barracuda 500GB 7200 Rpm HDD
3D Connexion SpaceMouse Enterprise
Logitech Performance MX Mouse

User avatar
Advanced member
Advanced member
Soli - 11/13/2020 3:04:08 PM
   
RE:Instance display of entities
I have this, too.
Switch to Model and back to Lay-out.
This refresh the display.
Solomon Steinberg,
Israel

DELL OPTIPLEX 7050
NVIDIA QUADRO P2000
KEYCREATOR 13.5
KEYCREATOR 2021 SP0



User avatar
Valued member
Valued member
wkrol@kubotek3d.com - 11/17/2020 8:23:45 AM
   
RE:Instance display of entities
Let me check it out.  sounds like it might need a refresh to force update -work around.

User avatar
Valued member
Valued member
wkrol@kubotek3d.com - 11/17/2020 9:02:35 AM
   
RE:Instance display of entities
Yes an issue, logged K3D-6782.  The work around that seemed to work the best was to  use Generic Edit  to change rendering between hidden line dashed & hidden line removed

1
Login