Kubotek Forum

KeyCreator & KeyCreator Viewer Technical discussion of CAD/CAM and integrated partner products
Kubotek Forum > KeyCreator & KeyCreator Viewer > 2019 ANIMATION View modes: 
User avatar
Member
Member
dieman3480@comcast.net - 11/8/2018 8:58:04 AM
   
2019 ANIMATION
After upgrading to 2019 I opened a design file that was done using 15.0 it has alot of animation in it.
using 2019 it is spinning things in wrong direction and going crazy things are not working properly.
Any one else having this problem using animation that was done using older ver.? 
Any suggestions would be helpful.

Thank you


User avatar
Member
Member
michel@berryerdesign.com - 11/26/2018 6:53:42 AM
   
RE:2019 ANIMATION
Seeing this as well.  I created an new animation in V19 and watched it go berserk.  Saved the model (V19) and reopened it in V15.5.  Worked perfectly.  I've shelved V19 until a new SP comes out with fixes to these bugs.  Going back to V15.5.

User avatar
Advanced member
Advanced member
jmccullough@kubotek3d.com - 12/13/2018 8:28:56 AM
   
RE:2019 ANIMATION
I talked to the support team about this and learned that they have been looking into the issue. As of now (2019 SP0 and SP1) the only known cause of aniumation issues is fastener objects. Bursting them into solids is a reliable workaround. The first two sample files in the animation folder can be used to demonstrate the problem and workaround.  

If you are seeing an aniumation issue that does not match that, please report it to support.

I believe the current plan is to fix the fastener problem in SP2. Thanks. 

1
Login